The BOND family

Det viktigaste för att kunna göra riktigt bra saker är att få vistas i en kreativ inspirerande miljö — därför är vi extra stolta över att kunna presentera vår studio. Välkommen till BOND-familjen önskar vi:

Maryam Alice

Maryam

Alice

Founder & Senior Director Stylist Receptionist & Retail Manager

Maryam är inte bara grundare hon är också en av våra mest erfarna stylister och hjälper dig att hitta rätt look. Hos henne kommer du alltid att känna dig välkommen som en del av familjen.

Alice är fantastisk på att se och höra dig oberoende av vad ditt ärende är. Hon ser till att du får den hjälp du önskar med bokningar av tider eller annat som du kan behöva. Alice är oerhört kunnig och väldigt härlig att vara i kontakt med.

BOKA TID

Låt mig boka stylist åt dig: 
08-91 00 91

Director Stylister

I denna kategori finns dom bästa och mest erfarna stylisterna i teamet.
Dom behärskar alla områden inom branschen.
Eftersom dom har mer erfarenhet och har jobbat i många år, blir Director stylisterna mer effektiva i sitt arbete. Denna kategori passar utmärkt till den kunden som är mer tidsmedveten än prismedveten.
Dom ligger högst i pris och skall ge dem bästa resultaten i behandlingar.
Director stylister är fullbokade med en stark kundkrets och använder sig av sin spetskompetens för att fokusera på det aktuella området.

 

Jqueline
Patrick

Jacqueline - Salon Manager

Patrick

Jacqueline är oerhört erfaren och kunnig. Hairtalk och fantastiska blonda nyanser, har blivit lite av Jacquelines specialitet. Låt dig inspireras och få den hjälp du behöver när det gäller ditt hår.

Patrick har många års erfarenhet i ryggen och har arbetat med TV, plåtningar och mycket annat kul i sin karriär. Patrick har ett kreativt och konstnärligt sätt att arbeta på och har en personlighet som är lätt att bli kär i. Låt dig inspireras.

BOKA TID
BOKA TID

Top Stylister

Dessa medarbetare har en hög kunskaps och erfarenhetsnivå.
För att kunna erbjuda en balanserad lösning till gäster som är båda kvalité och prismedvetna.
Dom är helt säkra på samtliga moment.
I denna kategori utövas alla tekniker.
 
Johanna

Jouli

Johanna - Creative Manager

En otroligt glad och härlig tjej med öga för detaljer. Jouli kommer ta väl hand om dig och se till att du känner dig inspirerad och välkommen.

Hon är tekniskt duktig och otroligt service minded, hos henne blir du alltid väl omhändertagen.

Johanna är en otroligt kunnig och duktig frisör som med hjälp av hennes många års erfarenhet kommer kunna

inspirera och guida dig i din hårresa. Med hennes stora leende och trevliga personlighet, kommer du verkligen trivas i hennes stol.

Senior Stylister

Dessa medarbetare har en bra kunskaps och erfarenhetsnivå.
En stylist kan erbjuda en balanserad lösning till gäster som kanske är mer prismedvetna samt vill ha kvalitet.
I denna kategori utövas alla tekniker.

 

Mathilda

Mathilda

Lina - Color Specialist

Mathilda har ett starkt driv och hon inspirerar alla med sin charm och kreativitet. Denna tjej kan hjälpa dig med allt från make overs till hairtalk extensions. 

Hon är fantastisk på att se vad som passar just dig. 

Lina tar emot dig med ett stort leende och ser till att ditt hår får lika bra service som du får. Hon är oerhört kunnig inom färg och älskar att göra "make over". Lina är grym på att skapa nya looks. Hon är en glad och duktig tjej som har ett enormt driv och gör alltid det lilla extra för att du ska känna dig supernöjd.

BOKA TID
BOKA TID
Isabelle

Isabelle

Isabelle är en glad och kreativ tjej som kommer att se till att du känner dig både sedd och hörd i hennes stol. Låt dig inspireras av hennes idéer och låt henne hjälpa dig att hitta din önskade look.

BOKA TID

Stylister

Dessa medarbetare är lite nyare i branschen, men har en bra kunskaps och erfarenhetsnivå.
För att kunna erbjuda en balanserad lösning till gäster som är prismedvetna.
I denna kategori utövas dom flesta tekniker.

 

Anja
Janice

Anja

Janice

Hos Anja kommer du kunna få hjälp med att uppnå önskat resultat och känna dig inspirerad. Den här tjejen vågar komma med förslag och hjälpa dig hitta rätt look för dig.

 Janice är en glad och kreativ tjej som hittat till Stockholm från Varberg. I stolen hos Janice kommer du att känna dig inspirerad och trygg. Tillsammans kommer ni kunna sätta din önskade look.

BOKA TID
BOKA TID

Financial

Anki  

Anki

Founder & Financial manager